JK Yamaha tiimin Jere Haavisto jättää MM-sarjan avausosakilpailun väliin Englannin Matterley Basinin radalla tulevana viikonloppuna. DYNASET urheilija on päässyt harjoittelemaan vasta reilun kuukauden ajan ajamista viime kesän loukkaantumisen jäljiltä ja päätti yhdessä tiiminsä kanssa, että jättää avausosakilpailun välistä ja saa näin viikon lisää harjoitus aikaa.

-       Harjoitukset ovat varsinkin viime päivinä alkaneet sujumaan hyvin, mutta vasta helmikuun 14. päivä polvileikkauksesta tuli kuusi kuukautta kuluneeksi, joten tästä edetään rauhassa kohti kesää. Koin järkevämmäksi harjoitella vielä ensi viikonlopun ja aloittaa Valkenswaardista MM-kausi. Sinne en myöskään aseta itselleni sen kummempia tavoitteita, kun pysyä terveenä ja tehdä järkevä suoritus, Haavisto kertoi.

-       Tarkoitukseni oli huomenna lähteä Belgiaan harjoittelemaan Valkenswaardin kilpailua silmällä pitäen, mutta siellä on tällä hetkellä ratoja kiinni kovien sateiden vuoksi eikä sääennuste paljon parempaa lupaa. Nyt harjoittelen täällä Italiassa ja seuraan tilannetta, että jos siinä tapahtuu parannusta, niin suuntaan sinne (Belgiaan) harjoittelemaan, Haavisto kertoi harjoitus suunnitelmastaan.

Jere Facebookissa